Rust op de jarenlange ervaring in matrassen van de matrassenspecialist in Weurt

Maak een afspraak

Als familiebedrijf met oog voor een goede prijs-kwaliteitverhouding streven we altijd naar betere producten. Wij bieden een fijne selectie aan toppers en matrassen naar ieders wens aan. Zowel standaard en vriendelijk geprijsde artikelen als orthopedische matrassen voor extra ondersteuning kunt u in ons assortiment vinden. Toch niet helemaal tevreden? U kunt bij ons de mogelijkheden bespreken voor maatwerk met optimaal resultaat.

Basis- en orthopedische matrassen

Dagelijks produceren wij  honderden matrassen en toppers in verschillende maten, uitvoeringen en samenstellingen. In ons assortiment vindt u niet alleen de basismodellen van polyetherschuim (PE-schuim), maar ook matrassen van koudschuim (High Resilience) en traagschuim (NASA, Visco). Ook produceren wij pocketvering en orthopedische matrassen. Deze bieden extra ondersteuning en verlichting bij rugklachten of bijvoorbeeld lordose. Door het ruime aanbod is er altijd een matras dat precies voldoet aan de wensen van uw klant.

Catalogus aanvragen

Matrassen op maat

Standaard produceren wij matrassen in vier afmetingen, van 90 tot en met 180 x 200 centimeter en vijf diktes: 14, 17, 20, 22 en 25 centimeter. Doordat we het volledige productieproces zelf in handen hebben, zijn we in staat om maatwerk te leveren. Zo kunnen we matrassen aanpassen aan de wensen van de klant in onze fabriek in de regio Nijmegen. Zoekt uw klant een andere maat, dikte of samenstelling? Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of via het contactformulier.

Contact

Ons assortiment

Maak kennis met de standaardproducten uit ons assortiment. Een selectie van de gangbare afmetingen, samenstellingen en structuren. Variaties hierop zijn aan te vragen: voor toppers en matrassen volledig op maat.

Comfortschuimmatrassen

Onze comfortschuimmatrassen bestaan uit in verschillende dichtheden verschuimd polyether voor een betere vochtregulatie, flexibiliteit en veerkracht. Standaard hebben ze een densiteit van 25, 30 of 40 kilo per kubieke meter.

Prijslijst aanvragen

HR matrassen

HR ofwel koudschuim matrassen worden gemaakt uit polyurethaanschuim met een hoge veerkracht en een open celstructuur. Ze bieden een hoge mate aan luchtcirculatie, vochtregulatie, elasticiteit en comfort. HR matrassen staan bekend om de lange levensduur; tot wel 12 jaar!

Prijslijst aanvragen

Pocketveringmatrassen

De kern van een pocketveringmatras bestaat uit een blok met veren waarbij elke veer in een individueel hoesje is ingepakt. Door gebruik te maken van diverse draaddiktes en aantal windingen van de veren, behalen wij een variatie aan stevigheid in verschillende zones van de matras. Hierdoor wordt het lichaamsgewicht beter verdeeld over de matrasoppervlakte. Wij produceren pocketveermatrassen met een 7-zone kern en een comfortlaag van PE-schuim, koudschuim of traagschuim naar keuze. 

Prijslijst aanvragen

Orthopedische matrassen

De combinatie van koudschuim en traagschuim heeft een gunstige werking op mensen met rug-, nek- of schouderklachten. Het matras past zich aan aan de contouren van het lichaam en biedt optimale ondersteuning.

Prijslijst aanvragen

Toppers of topdekmatrassen

Een dunne topper kan bovenop een matras gelegd worden voor extra comfort en een langere levensduur van het matras. Bij een topper kan men kiezen uit polyether, koudschuim en traagschuim.

Prijslijst aanvragen
Icoon telefoon

Meer weten over ons assortiment matrassen? Neem gerust contact met ons op!

Contact